Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση Δ.Σ. ΕΓΕΣΥΚ



Το Δ.Σ. της ΕΓΕΣΥΚ προκηρύσσει την Τρίτη 07-02-2012  στάση εργασίας στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας του Νομού , από την 11.00 μέχρι την λήξη της πρωινής βάρδιας  με αιτήματα:
·         στελέχωση των κλινικών του Νοσοκομείου μας με το απαραίτητο ιατρικό δυναμικό. Να προκηρύσσονται έγκαιρα οι θέσεις που κενώνονται και να γίνουν άμεσα οι διορισμοί των γιατρών που έχει ολοκληρωθεί η κρίση τους. Οι μετακινήσεις γιατρών από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο δεν αποτελούν λύση.
·         άμεση καταβολή όσων ποσών έχουν περικοπή  από δεδουλευμένες πρόσθετες εφημερίες . Διασφάλιση ασφαλούς εφημέρευσης του Νοσοκομείου .
·         ολοκληρωμένη και ορθή , με αποκλειστικά επιστημονικά κριτήρια, διάγνωση και θεραπεία όσων ανασφάλιστων συμπολιτών μας αδυνατούν να πληρώσουν .
·         κανένας γιατρός μη πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο Νοσοκομείο μας. 
  Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ στηρίζει το σύνολο του διεκδικητικού πλαισίου όπως αυτό διαμορφώθηκε στο τελευταίο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ. Καλεί όλους τους συναδέλφους σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 07-01-2012 , ώρα 11.30 , στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου . Θα παραστεί μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ .  Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου