Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΕΣΥΚ

 

                                                                                                                  Καβάλα 4/11/22

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Λαζαρίδη Μακάριου στο Νοσοκομείο μας καταγγέλλει τον αποκλεισμό της ΕΓΕΣΥΚ από την επίσκεψη. Η ΕΓΕΣΥΚ αποκλείεται και αγνοείται συστηματικά κατά τις επισκέψεις κυβερνητικών τοπικών και μη στελεχών στο Νοσοκομείο και παρά τις επανειλημμένες μας διαμαρτυρίες το φαινόμενο επαναλήφθηκε και σήμερα. Ο κύριος Λαζαρίδης συνοδεία της Διοίκησης συνάντησε τους πάντες εκτός αυτούς που θεσμικά θα έπρεπε να τον ενημερώσουν για τα μεγάλα προβλήματα των Ιατρών του Νοσοκομείου μας.

Εάν  οι Διοικούντες του Νοσοκομείου  δεν λαμβάνουν υπόψιν τους εκλεγμένους εκπροσώπους  των Ιατρών, τους πληροφορούμε ότι κάνουν λάθος. Ζητούμε Δημόσια πλέον από τη Διοίκηση η κάθε είδους ενημέρωση φορέων σχετικά με τα προβλήματα των Ιατρών του Νοσοκομείου να περιλαμβάνει υποχρεωτικά του πλέον αρμόδιους, το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ.

Οι λύσεις στα προβλήματα των Ιατρών και του Νοσοκομείου μας απαιτούν διάλογο με αυτούς που τα γνωρίζουν και τα εκθέτουν και όχι αποκλεισμό τους.

          Εάν το φαινόμενο επαναληφθεί θα επανέλθουμε.

 

       Ο Πρόεδρος                                                        Η Γραμματέας

Τεπελόπουλος Γιώργος                                          Βέλκου Ζωγραφιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου