Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 13/10/23

 

                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ ακολουθώντας και το πνεύμα των αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της, αποφασίζει και κηρύττει δίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 18/10/23 μεταξύ  08:00 και 10:00 στηρίζοντας την αντίστοιχη στάση εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας την ίδια μέρα και ώρα.

Τα προβλήματα είμαι κοινά και οι αγώνες μας θα είναι κοινοί. Διαμαρτυρόμαστε ζητώντας την κάλυψη με προκηρύξεις όλων των κενών οργανικών θέσεων του Νοσοκομείου μας. Διαμαρτυρόμαστε ζητώντας να σταματήσει επιτέλους το απαράδεκτο φαινόμενο των μετακινήσεων των γιατρών του Νοσοκομείου μας σε όλη την 4η Υγειονομική Περιφέρεια. Ζητούμε να μπει ένα τέλος στην πρακτική των εφέσεων του Νοσοκομείου ενάντια σε κάθε δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους Γιατρούς μας και καθυστερεί την καταβολή των χρωστούμενων αναδρομικών τους χρημάτων.

Αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ και της μονιμότητας των Γιατρών του. Αγωνιζόμαστε για βελτίωση των αποδοχών μας. Αγωνιζόμαστε για έναν λογικό αριθμό εφημεριών που δε θα υπερφορολογούνται και δε θα αποζημιώνονται με 2,5 ευρώ την ώρα όπως τώρα. Αγωνιζόμαστε για ένα ΕΣΥ που με επαρκή στελέχωση και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας θα μπορέσει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που κατακλύζουν κατά εκατοντάδες κάθε μέρα τα Νοσοκομεία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου μας την Τετάρτη 18/10/23 και ώρα 08:30.

   

     Ο Πρόεδρος                                                                   Η Γραμματέας

Τεπελόπουλος Γιώργος                                                   Βέλκου Ζωγραφιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου