Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Επίσκεψη προέδρου ΟΕΝΓΕ στο νοσοκομείο μας


                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΓΕΣΥΚ
   Την Παρασκευή 11-05-2012 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Καβάλας ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ. Βαρνάβας Δημήτριος και θα παραβρεθεί σε Ενημερωτική συνάντηση με τους Γιατρούς του Νοσοκομείου για το Θέμα της Επίσχεσης Εργασίας ,στις  10.00π.μ , στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου  


Σχόλιο ygeianet
Αύριο Παρασκευή ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ θα επισκεφτεί στις 10πμ το Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο Διοικητής άρχισε να απειλεί τους γιατρούς προκειμένου να διακόψουν την επίσχεση εργασίας.
Παρόμοιες πρακτικές πληροφορούμαστε πως αρχίζουν να μετέρχονται αρκετοί  ακόμη Διοικητές, οι οποίοι αντί να φροντίσουν να καταβάλλουν τις δεδουλευμένες εφημερίες και να εφοδιάσουν με υλικά τα Νοσοκομεία αναλίσκονται σε πιέσεις, εκβιασμούς και πόλεμο νεύρων στους συναδέλφους και την κοινωνία.

Ανάλογη διαπίστωση προέκυψε και από σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΟΕΝΓΕ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών καθώς και από μηνύματα που φτάνουν από Νοσοκομεία της Κρήτης και άλλων περιοχών της χώρας.
Εντέλει φαίνεται πως οι περισσότεροι Διοικητές Νοσοκομείων ζουν σε άλλον πλανήτη και προφανώς δεν πληροφορήθηκαν τι συνέβη στον τόπο μας την προηγούμενη Κυριακή.
Θα πρέπει επειγόντως να τους  προσγειώσουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου