Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Νέος Οργανισμός Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Οι συγχωνεύσεις που ακούγονταν και διαψεύδονταν, γίνονται πλέον πραγματικότητα με τον χειρότερο τρόπο!!!

Συγχώνευση της Νευρολογικής Κλινικής με την Καρδιολογική!!!??? και συγχώνευση της Οφθαλμολογικής κλινικής με την ΩΡΛ και το Οδοντιατρικό τμήμα!!!???
Ουσιαστικά απ' ότι φαίνεται συγχωνεύονται και οι δύο Πνευμονολογικές Κλινικές!!!???

Θα ακολουθήσει ανάρτηση του κειμένου-απαίτησης, από πλευράς της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου, αλλαγής του προγράμματος εφημεριών ενώ ο μήνας ήδη τρέχει, με πρόσχημα την εξοικονόμηση χρημάτων, αφήνοντας έτσι κλινικές χωρίς ιατρική κάλυψη.
Εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων προγραμματίστηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ. και λίαν συντόμως έκτακτη γενική συνέλευση, ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση και προσδιοριστούν οι δράσεις της ιατρικής νοσοκομειακής κοινότητας σχετικά με το θέμα που ανακύπτει.

Για να δείτε το ΦΕΚ με το νέο οργανισμό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κάντε κλικ στο παρακάτω link (σύνδεσμο), που θα σας οδηγήσει στο site του εθνικού τυπογραφείου.

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEbA_BZxkczbHdtvSoClrL8kjrMFdNWp0kfP1Rf9veiteJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtXMwmn9zVdUJdeu3mfDpnmyVwhIFndxb3uKaRmMAR-W0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου