Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ. ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δράση και δηλώνει αισιόδοξο ότι η αρχή έγινε! Η πεποίθηση ότι ο αγώνας μας είναι αγώνας για αξιοπρέπεια καλλιεργείται σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συναδέλφων  και ελπίζουμε ότι στο επόμενο κάλεσμα θα είμαστε ακόμη περισσότεροι. Συμπληρώνουμε όλοι το έντυπο έναρξης ή συνέχισης (κατά περίπτωση) της επίσχεσης εργασίας και το καταθέτουμε στο πρωτόκολλο. Η Ε.Γ.Ε.Σ.Υ.Κ., όπως επίσης και η Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. στηρίζουν όλους μαζί και κάθε συνάδελφο ξεχωριστά.

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β.  και τον πρόεδρό του κ. Κώστα Τσιτσιλικάκη για την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους και υπενθυμίζουμε προς όλους για μία ακόμη φορά ότι στον αγώνα διαφύλαξης της υγείας, ως υπέρτατου κοινωνικού αγαθού, όλοι οι εργαζόμενοι είμαστε αλληλέγγυοι.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας και όλους τους δημοσιογράφους ξεχωριστά, για τη βοήθειά τους στην αμερόληπτη και απρόσκοπτη προβολή των προβλημάτων της ιατρικής νοσοκομειακής κοινότητας, αλλά και τη δημοσιοποίηση της αγωνίας και του άγχους μας μπροστά στον κίνδυνο απώλειας της αξιοπρέπειάς μας.
                                                                Το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ε.ΣΥ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου