Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ

                                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Συνάδελφοι στο blog έχουν δημοσιευθεί τα δικαιολογητικά και οι ημερομηνίες σχετικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών από τα δυο δικηγορικά γραφεία που κατέθεσαν τις προτάσεις τους
    Υπενθυμίζουμε πως θέση της ΟΕΝΓΕ είναι απλά και μόνο η ενημέρωση των ιατρών περί δυνατότητας υποβολής προσφυγών-αγωγών και όχι η υποχρέωση κατάθεσης αυτών.
    Τα ποσά που απαιτούνται είναι τα εξής:
    Για την πρόταση των κ.κ Μιχαήλ-Λυμπεροπούλου το ποσό που θα κατατεθεί εφάπαξ για τους μόνιμους γιατρούς ΕΣΥ είναι 250 ευρώ και 100 ευρώ το παράβολο ενώ για τους επικουρικούς και ειδικευόμενους είναι 250 ευρώ χωρίς παράβολο.
    Για την πρόταση των κ.κ Κωστούδη-Σιδηρόπουλου το ποσό που θα καταβληθεί είναι για όλους 70 ευρώ με την κατάθεση δικαιολογητικών και στη συνέχεια επί επιτυχούς έκβασης της διεκδίκησης το 7% του τελικού μεικτού ποσού που θα κερδίσει ο κάθε ιατρός.
    Η συγκέντρωση, η πληρωμή και η κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνει αποκλειστικά και μόνο στα δύο δικηγορικά γραφεία.
    Παρακαλείσθε όλοι οι συνάδελφοι εως και την Τρίτη 07/06/22 να έχετε συγκεντρώσει σε λίστες ποιοι από τις κλινικές σας και σε ποιο δικηγορικό γραφείο θα διαλέξουν να απευθυνθούν. Τα ονόματα να είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες i) Μόνιμοι ii) Επικουρικοί-Ειδικευόμενοι.
    Οι λίστες θα παραδοθούν στο γραφείο της ΕΓΕΣΥΚ στα ΤΕΠ την Τρίτη 7/06/22 πρωινές ώρες.
Τα δικαιολογητικά και οι διαδικασίες εκτός απο το blog έχουν αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων της ΕΓΕΣΥΚ (στο ισόγειο και στο μειον ένα) στις φωτοτυπίες στην είσοδο του αμφιθεάτρου και στα mail των ιατρών.

       O Πρόεδρος                                                                                         Η Γραμματέας
Τεπελόπουλος Γιώργος                                                                             Βέλκου Ζωγραφιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου