Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Άλλαξε πάλι ο τρόπος πληρωμής των εφημεριών

  Στις 3-10-2011 η ΟΕΝΓΕ μας ενημέρωνε ότι : 

  Με έγγραφο που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 προς όλα τα Νοσοκομεία η Ενιαία Αρχή Πληρωμών η καταβολή των εφημεριών από 1ης Οκτωβρίου 2011 θα διενεργείται με χρηματικά εντάλματα. Το έγγραφο αναφέρεται στις κανονικές και όχι στις πρόσθετες εφημερίες και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην εκταμίευση των εφημεριών, αφού θα χρειάζεται εφεξής οι εφημερίες να υφίστανται και τον προληπτικό έλεγχο του επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Είναι προφανές ότι το μέτρο αποσκοπεί στην καθυστέρηση καταβολής των υποχρεώσεων του κράτους προς τους υπαλλήλους.
Η ΟΕΝΓΕ θα προβεί σε διάβημα προς τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας, ώστε ο κωδικός 562 που αντιστοιχεί στις εφημερίες να εξαιρεθεί των ρυθμίσεων της απόφασης του υφυπουργού Οικονομικών κ. Σαχινίδη (κλικ εδώ)

  •     Αποτέλεσμα του νέου τρόπου πληρωμής των εφημεριών στο Νοσοκομείο μας είναι να μην πληρωθούμε στις 27-10-2011 εφημερίες . Το πότε θα τις πληρωθούμε , προς το παρών, παραμένει άγνωστο .
  •    Σε ότι αφορά τις πρόσθετες εφημερίες ενημερωθήκαμε ότι μέχρι τέλη Οκτώβρη θα πληρωθούν οι πρόσθετες εφημερίες του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου